Info

 

KELD & HILDA INFO

2006 et specielt år
2006 er på mange måder et helt specielt år for Keld & Hilda. Dels runder de begge et “skarpt hjørne”, og dels er det jubilæumsår for deres første professionelle optræden sammen.

info_keld_hilda
Keld og Hilda 2005
Det er nemlig i år 25 år, siden danse-orkestret “Keld & the Donkeys” blev opløst og derefter afløst af solist-duoen “Keld & Hilda”.Det er også året for udgivelsen af cd’en“Danmark i mit hjerte”, som byder på en lang række

nye sange – alle med Keld & Hilda selv som ophavsmænd på nær titelmelodien, som markerer en forfatterdebut -Jonna Kevan, samt et par sange, som er komponeret og forfattet af et nyt, spændende navn i dansk musik samt en komponist, som tidligere har skrevet musik til parret og flere gange også deltaget i Dansk Melodi Grand Prix. Det er en cd, som Heick’erne længe har omtalt som deres sidste album, inden de i løbet af de nærmeste år trækker sig tilbage for at hellige sig familielivet.

To jubilæer 2006 
2006 er faktisk også det år, som markerer 2 enestående jubilæer. Nemlig 40-året og 30-året for de pladeudgivelser, som har haft størst betydning for først Kelds og siden Hildas karriere i dansk underholdning.
 

info_donkeys 
The Donkeys”
“Ved landsbyens gadekær”, som jo forlængst er blevet en evergreen, betød et fantastisk gennembrud for Keld & the Donkeys. Pladen solgte et godt stykke over 100.000 eksemplarer og indbragte band’et den første guldplade.Det var i sommeren 1966, at “Gadekæret” indtog 1. pladsen på den danske hitliste, hvor den blev liggende i godt 3 mdr., og den blev først skubbet væk, da gruppen udsendte sin

næste singleplade, “En tusindfryd i min hånd”, som ud over den fornemme placering også blev belønnet – denne gang med en sølvplade for over 50.000 solgte eksemplarer.

Keld og Hildas hjemmesider er kreeret af:www.btilsted.com

Hilda på Dansktoppens førsteplads
Hildas musikalske karriere begyndte som bekendt med noget af et brag. Sammen med Keld havde hun indspillet en sang med titlen “Do You Speak English”, og den gik direkte ind på Dansktoppens førsteplads, hvor den blev liggende i et par måneder. Det skete i 1976.

Men alligevel skulle der altså gå 5 år, før Hilda opgav sit job som EDB-programmør hos medicinalfirmaet Lundbeck & co. Dengang havde hun næppe ventet, at hun i 2006 skulle fejre sit 25 jubilæum i underholdnings-branchen. info_scene
Keld og Hilda på scenen

Ved siden af de mange engagementer i koncertsale, sportshaller, klubber, på kroer, festpladser o.l. – alene eller sammen med div. bands – arbejder de begge for DR. Keld med det stadig lige populære  radioprogram “De ringer – vi spiller” og Hilda med Tipstjenestens lottospil “Boxen” hver søndag på DR 1.