100 års turné

Spiller fra september 2021 og året ud.

Keld&Hilda kan i år fejre 100 års jubilæum (60 + 40 år) med en landsdækkende turné. 

Et af Danmarks mest berømte ægtepar Keld & Hilda kan i 2021 fejre et bemærkelsesværdigt 100 års jubilæum. Det er 60 år siden, at Keld Heick fik sin debut og 40 år siden, at Hilda første gang optrådte offentligt med Keld. Det skal fejres. Derfor har Keld & Hilda allieret sig med én af Danmarks dygtigste akkompagnatører, Mickey Pless (bl.a. kapelmester og direktør i Nykøbing F. Revyen), i et vaskeægte 100 års jubilæums program med evergreens, nye sange og anekdoter.

Publikum kan glæde sig til en musikalsk tur gennem Keld & Hildas lange karriere. Den musikalske historie starter i 1961 med den tids rock’n roll, hvor Keld bl.a. blev Danmarksmester i pigtråd i 1965. Naturligvis får publikum også historien om, hvordan der gik ”gadekær i pigtråden”, og hvordan Keld & The Donkeys skrev dansk musikhistorie og formåede at fusionere pigtråd med schlager musik. Det resulterede bl.a. i hits som ”Ved Landsbyens Gadekær”, ”Ganløse Vanløse” og ”Jeg ringer på fredag”.

For sjov medvirkede Hilda i 1976 på indspilningen af hittet ”Do You Speak English”. Det blev en kæmpe succes og arrangører begyndte af efterspørge, om hun måske kom og sang med på duetten. Det nægtede Hilda kategorisk, men efter 5 års forsøg lykkedes det Keld at overtale hende, og 6. februar 1981 stod Keld & Hilda på scenen for første gang.

Duoen blev heldigvis ikke en musikalsk døgnflue, og ægteparret Heick kan se tilbage på 40 års musikalsk parløb, der har budt på masser af oplevelser. Det synger og fortæller de om i showet.

100 års turné