Nyt julealbum fra Keld&Hilda

Nyt album udkommet til julesalget 2023.

Det nye julealbum fra Keld&Hilda hedder “Kun til Jul” og indeholder 12 helt nye indspilninger af både nye julesange og velkendte juleklassikere.

Vi har igennem årene været gæster på diverse julealbums, men aldrig før lavet vores eget. Det synes vi tiden var til nu. Vi har bedt nogle af vores kendte venner, som har skrevet sange til os før, om at skrive en ny julesang. Vi har fået fra bl.a Søren Bundgaard, Henrik H. Lund og James Price. Derudover har vi også selv skrevet både tekst og melodi til en af de nye sange. Vi har udvalgt nogle af de bedste juleklassikere, som vi selv elsker og synger hjemme til jul.

Kun Til Jul er produceret i Italien hos af Søren Bundgaard

Det nye julealbum kan købes i Bilka og Føtex eller ved at klikke på linket herunder.

Nyt julealbum fra Keld&Hilda