Hele vejen udkom januar 2022

Udgivet 24. januar 2022 

Keld & Hilda har netop udgivet deres seneste og formodentlig også deres sidste album. Den indeholder både ny og gammel musik.

Så lykkedes det endelig for Keld & Hilda at blive færdige med et album, som har været længe undervejs.

Albummet indeholder både nye sange og sange, som folk kender med andre solister. Nye sange er blevet komponeret af blandt andet Thorup og Hardinger, Kerstein og Parber, Mickey Pless samt Keld og Hilda.

Når der er kendte sange på den nye udgivelse, som ikke tidligere er indspillet af parret, skyldes det ønsker fra deres trofaste publikum. De har gang på gang efterspurgt en cd med det materiale, som Keld & Hilda optræder med. Derfor er der blandt andet et stort Grand Prix medley med Kelds vindersange, der er en hyldest til Giro413, der er elskede filmmelodier, og så er der selvfølgelig også lidt Rock’n roll, fra Kelds ungdom.

Det nye album “Hele Vejen” kan høres på populære musiktjenester og købes på CD i Bilka og Føtex.

Hele vejen udkom januar 2022