Nyt


Du´ vild med dans

Der er fart på Keld og Hilda Heick.
Annette Heick har sammen med Rasmus Schwenger og Michael Hardinger skrevet og komponeret sangen ”Du´ vild med dans”, og den har ægteparret Heick omgående taget til sig.På nogle få døgn har de indspillet sangen samt fået den lagt på deres hjemmeside, taget billeder og lavet cover. Det er sket i samarbejde med kommunikationsbureauet Tilsted & Co i Holstebro, som Keld og Hilda har samarbejdet med i den seneste halve snes år.- Hvor skulle man ellers kunne få lavet alt det på et par timer, siger Hilda, der sammen med gemalen var i bureauet torsdag for at få lavet billeder og cover på vej til to spillejobs. Keld mener, det er både aktuelt og passende at komme ud med en sang netop nu, og han lægger ikke skjul på, at han vil følge det populære tv-program med stor interesse.
– Jeg synes, det er modigt af statsministerfruen Anne-Mette Rasmussen at være med, og det bliver spændende at følge både hende og de andre, siger han.Selv har Keld og Hilda også gået til dans, men det er mange år siden og på aftenskole. Hilda var meget glad for det, mens Keld havde et noget mere anstrengt forhold til udfoldelserne. For nu at sige det mildt..!080828_SPTC_1243
Fotograf Ole Mortensen arbejder med at finde det helt rigtige motiv til Keld og Hilda Heicks cd-cover, mens stylist Betina Bøge ser til.  (Foto: Søren Palmelund / Tilsted  & Co)

080828_SPTC_1271
Alting skal være i orden. Stylist Betina Bøge retter lidt på Hilda Heicks frisure, inden hun sammen med gemalen Keld er parat til at danse. I baggrunden er det fotograf Ole Mortensen.
(Foto: Søren Palmelund / Tilsted & Co)

 

080828_SPTC_1296
Fotograf Ole Mortensen laver coverbilledet af danseparret Keld og Hilda Heick.
(Foto: Søren Palmelund / Tilsted & Co)

 

Du-vild

Seneste album udkom i 2006
DANMARK I MIT HJERTE  13 nye sange plus nyindspilning af “Landsbyens gadekær” samt originaludgave af “Do You Speak English”  og “Sommerregn”. Som ekstra bonus track kan Keld og Hilda for første gang høres med et gammel Elvis Presley hit ” I Need Your Love Tonight”
Bestil den nu i din pladeforretning: 
katalog nr.: 90048-2Meget populære  
Keld og Hilda er i dag mere populære end nogensinde, og de har fortsat travlt med at underholde i hele landet.Keld Heick har Danmarksrekord med hele ni sejre i Dansk Melodi Grand Prix, men har i de senere år koncentreret sig om tv-opgaver som bl.a. studievært i Musikbutikken og opgaver for Danmarks Radio iøvrigt. Hilda Heick har bl.a. været organisator og det kreative samlingspunkt bag den succesrige Nykøbing F. Revyen 1993-1998.
DKihjertetkeld_hilda

HOLD DA HELT FEST
– er titlen på den forrige CD med Keld & Hilda.18 danseglade popnumre til underholdning, fester m.v.
CD´en er udgivet på labelen Harlekin, produktionsnummer 5848032.Du kan læse mere om de forskellige numre på CD´en, hvor Keld & Hilda akkompagneres af orkestret Copy Right.Keld og Hilda kan kun kontaktes gennem forskellige bookingbureauer.Keld og Hildas hjemmeside er udarbejdet af

Tilsted & Co – www.btilsted.com

cd